diumenge, 10 de març del 2013

Els Salms. Un diàleg sincer amb Déu


Amb la Bíblia a les mans, just en obrir el Salteri, hi llegim: «Feliç l’home que estima de cor la Llei del Senyor.»

Al llarg de la història, totes les dones i homes, infants, joves, adults i vells han cercat això que el llibre dels Salms ens promet des de la primera paraula: la felicitat. Val la pena que ens hi aturem, perquè és l’oferta més interessant del món: la felicitat es troba en Déu, en el diàleg d’amor amb ell, en l’escolta atenta de la seva Paraula.

Els Salms, llibre de pregàries sorgides de la vida, són un a abraçada entre Déu i nosaltres, un diàleg sincer entre dues persones que s’estimen: Déu ens parla en les paraules dels salms i nosaltres parlem a Déu amb els salms.

L’Associació Bíblica de Catalunya, conjuntament amb el Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona i l’Editorial Claret, acaba de publicar una edició de butxaca del llibre dels Salms, amb el text de la Bíblia Catalana. Traducció Interconfessional (BCI). L’edició, porta una introducció i la presentació de cadascun dels 150 salms escrites per en Joan Ferrer; notes breus que ens poden ajudar a entrar en el sentit de les pregàries.

Aquesta edició de butxaca del llibre dels Salms podreu adquirir-la i tenir-la com a companya de camí, per tan sols 4,90€ l’exemplar (preu aconseguit gràcies a un ajut que els editors han rebut).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada